Home > digital-audio-lab, e-languages, Glitches&Errors, service-is-testing-troubleshooting-debugging > New problem in Sanako Study 1200 version 7 with 2 student recorder exe’s running simultaneously on client, under different user accounts?

New problem in Sanako Study 1200 version 7 with 2 student recorder exe’s running simultaneously on client, under different user accounts?

  1. UPDATE: Also an issue in the spring term on the teacher computer..
  2. UPDATE: still an issue in the spring term.
  3. 2nd 0542nd 055
  4. This cannot be good (brought this student down).
  5. How is this possible?
    1. Presumably the student logged out an admin during a Sanako activity (we frequently have to place late-coming students sit and use an administrator computer, but they do not always get at term start that they are not supposed to log the admin out and in)
    2. So this seems another (special) case of the recently observed student managing to exit the Sanako during an activity (helper.exe was running alright).
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: